Zakelijk

Previous Next

Zakelijk

Waarom Pelle’s Eten & Drinken?Het fijne aan Pelle’s is dat het lekker rustig gelegen is tussen de drukke steden. Enschede, Hengelo & Oldenzaal zijn allen op een fietsafstand van Deurningen. Pelle’s ligt dichtbij de A1, waardoor het makkelijk te bereiken is. U kunt gratis uw auto parkeren op het grote plein in Deurningen. Bovendien beschikt Pelle’s over een goede Wi-Fi. Tijdens het vergaderen kunt u gebruik maken van één van onze luncharrangementen. Onderaan deze pagina kunt u kiezen uit drie verschillende lunches.

Onze mogelijkheden:
Pelle’s Upstairs – tot 14 personen
Pelle’s Eten & Drinken beschikt sinds 2019 over een vergaderruimte op de bovenverdieping. De vergaderruimte is geschikt voor om en nabij 16 personen. In deze lichte ruimte heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een LCD scherm voor presentaties, een service bar (waar u zelf uw koffie, sapjes en andere wenselijke versnaperingen kan pakken), een airco om de ruimte mee te verkoelen of te verwarmen en een eigen toiletgroep.

Pelle’s Zaal – tot 60 personen
De zaal van Pelle’s is voor meerdere doeleinden te gebruiken, u kunt er bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje houden voor rond de 130 personen, maar ook een presentatie geven/ overleg houden met 60 personen. Het is maar wat u wilt. De zaal beschikt over een LCD scherm, het heeft een eigen toiletgroep en u kan gebruik van ons ruime terras in besloten sfeer.

Pelle’s Binnentuin – tot 35 personen
Sinds 2018 kunt u gebruik maken van deze mooie binnentuin. Het heerlijke, ontspannen gevoel om je heen dat je krijgt in zowel de zomer als winter als je onze binnentuin ontmoet. De ruimte bevat uiteraard veel licht en is ingericht met veel planten. De ruimte is dan ook zeker geschikt om een bedrijfsfeestje te houden, een receptie of afscheidsfeestje te organiseren, maar ook om bedrijfsfeestjes te vieren.

Pelle’s Eetkamer – tot 25 personen
Sinds 2015 is de eetkamer van Pelle’s geopend voor publiek. De ruimte heeft schuifdeuren waardoor de eetkamer en het café van elkaar af te sluiten zijn. In de eetkamer kunt u ongestoord vergaderen, maar tevens ook genieten van de cafésferen. De eetkamer is een ideale plek om uw vergadering te combineren met een lunch. Gewenste faciliteiten zoals een beamer, een lcd scherm of flip over kan in overleg besproken worden.

Er is keuze uit verschillende luncharrangementen:
lunch arrangement

 

Over "Pelle's"

Pelle’s eten & drinken is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon:  074 85 116 62 
E-mail:      info@pelles.nl 


Openingstijden:

Ma t/m Do van 10:00 uur tot 22:00 uur

Vrij & Zat van 10:00 tot 01:00 uur

Zo van 10:00 tot 22:00 uur

online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2020 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken