Zaal

Previous Next

Zaal

Heeft u iets te vieren? Pelle’s beschikt over een zaal in dezelfde sfeervolle stijl als het café. De ligging van Pelle’s in hartje Deurningen in de gemeente Dinkelland, tussen grote steden zoals Oldenzaal, Hengelo en Enschede maakt Pelle’s de ideale gelegenheid om uw feest te geven.

Wordt u 40 jaar? Wordt u een (halve) Abraham of Sarah? Of gaat u trouwen? Wilt u liever gewoon een feestje houden met vrienden? Of met al uw collega's? Alle feestjes zijn welkom in de zaal van Pelle’s!

Naast de geweldige ambiance heeft de zaal een eigen ingang, een eigen garderobe en toiletgroep en is het ook mogelijk om gebruik te maken van het ruime terras in besloten sfeer. Door de vele ramen is er voldoende daglicht wat Pelle’s ook geschikt maakt voor bedrijfspresentaties, lunches, koffietafels en nog veel meer.

Wij hebben de beschikking over 130m2 “feest”-oppervlak, welke ook te splitsen is in een kleinere ruimte voor kleinere groepen, daarin kunnen we 56 stoelen, 36 hoge krukken met leuning en 10 barkrukken plaatsen en hebben dus sowieso 100 zitplaatsen. Het is ook nog mogelijk om het huidige café bij de zaal te betrekken. Wilt u niet allemaal zitten? Dan halen we er wat stoelen uit en is het is misschien zelfs mogelijk om een feestje te houden voor 150 personen!

Wist u dat er voldoende parkeergelegenheid is? Deze is ook nog vrij te gebruiken!

Gebruik ons contactformulier, dan sturen we u zo snel mogelijk een brochure op. 

 

Over "Pelle's"

Pelle’s eten & drinken is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon:  074 85 116 62 
E-mail:      info@pelles.nl 


Openingstijden:

Ma t/m Do van 10:00 uur tot 22:00 uur

Vrij & Zat van 10:00 tot 01:00 uur

Zo van 10:00 tot 22:00 uur

online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2020 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken