Fietsers & Wandelaars

Fietsers & Wandelaars

Zelf geen tijd een route te plannen? Wij hebben een prachtige route van 43 kilometer samengesteld met Pelle's als begin en eindpunt! 

Fietsen in mooi Twente

 

Een andere route? Plan via de volgende link een route vanaf Pelle's! We hebben knooppunt nummer 90

Plan uw route met Fietsroutenetwerk

Op de vraag ‘waarom Twente’ zijn veel antwoorden mogelijk. In Twente liggen landgoederen, weilanden, heuvels, heide, houtwallen, bossen en beken gerangschikt als coulissen op een podium van een theater. Dit rijke coulisselandschap kan fietsend of wandelend langs talloze routes worden verkend. Er zijn sprankelende steden die een rijk verleden combineren met alle genoegens van moderne winkelsteden en lieflijke kerkdorpen die herkenbaar zijn aan markante torenspitsen. Kastelen, buitenplaatsen, havezaten en watermolens liggen als pareltjes in het landschap. Historie, kunst en cultuur zijn te vinden bij musea, galerieën en theaters.

Fijnproevers vinden hier bijzondere streekgerechten. Muziek klinkt op festivals, diverse podia en in gezellige cafés. In de winter is soms het karakteristieke geluid van de midwinterhoorn te horen. Sportieve bezoekers kunnen hun hart ophalen aan alle sportfaciliteiten, zoals de fantastische golfbanen en de mogelijkheden om de paardensport te beoefenen. De mystieke kant van Twente is te vinden in de sprookjes en sagen en in de geheimzinnige nevel die soms door de bossen golft. Er is in Twente zoveel om van te genieten.

Om u, als liefhebber van natuur, fanatiek wandelaar en fietser te ondersteunen bieden wij, Pelle’s eten&drinken in Deurningen gratis wandel en fietsroutes aan. Ook zijn er leuke wandelgidsen, kaarten en fietsroutes te verkrijgen! Begin uw dag in Deurningen, met een heerlijk bakje koffie met huisgemaakt appelgebak en ga er op uit. Na afloop komt u gezellig bij ons terug, geniet u van een van onze vele bieren, en bestelt u een heerlijke hap van onze kaart!

In Deurningen is er parkeergelegenheid genoeg, hier kunt u kosteloos gebruik van maken en uw auto staat meer dan veilig!

Een fiets of wandelroute nodig? Stuur ons een mailtje via het contactformulier en wij sturen u graag een mooie route op!

Wij staan in de wandelgids Kroeglopers, bekroont met de wandeltrofee 2014!Deze gids is bij ons verkrijgbaar voor €12,50

Ook zijn er bij ons dorpsommetjes beschikbaar, leuke wandelroutes van ongeveer 7 km.

We hebben ook de beschikking over een laadpunt voor uw elektrische fiets!

 

Wij staan vermeld op Oplaadpunten.nl

Over "Pelle's"

Pelle’s eten & drinken is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon:  074 85 116 62 
E-mail:      info@pelles.nl 


Openingstijden:

Ma t/m Do van 10:00 uur tot 22:00 uur

Vrij & Zat van 10:00 tot 01:00 uur

Zo van 10:00 tot 22:00 uur

online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2020 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken