Pelle's Kids

Pelle's kids

image 2017 11 29

Ook de kleine gast is welkom bij Pelle's! Is het mooi weer, dan zetten we ons springkussen op, waar de kids zich prima kunnen vermaken. Binnen is er een klein hoekje met speeltjes, en kunnen de kids altijd meedoen aan onze kleurplaat wedstrijd. 

Tijdens Sinterklaas wordt er jaarlijks een Pietendisco georganiseerd, en kunnen de kids de schoen zetten. Met kerst creeren we een Boefjes buffet, waar de kleintjes de gehele middag lekker van kunnen pikken.

Ook tijdens de carnaval is Pelle's de plek voor de kids. Carnavalszaterdag is er een disco in de zaal, zal er een clown aanwezig zijn en is er popcorn en suikerspin. De zondag is er kindercarnaval en draait de gehele middag om de kids. 

Pip terras Pelles

 

Over "Pelle's"

Pelle’s eten & drinken is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon:  074 85 116 62 
E-mail:      info@pelles.nl 


Openingstijden:

Ma t/m Do van 10:00 uur tot 22:00 uur

Vrij & Zat van 10:00 tot 01:00 uur

Zo van 10:00 tot 22:00 uur

online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2020 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken