Eten & Drinken

Previous Next

Eten & Drinken

Eten en Drinken in Deurningen, dat kan bij Pelle’s. Pelle’s Café in hartje Deurningen is ook de plek voor de echte bourgondiër!

Wilt u weten wat wij u te bieden hebben? Blader onze virtuele menukaart of bierkaart dan eens door. U wordt geïnformeerd over de diverse mogelijkheden bij Pelle’s, u wordt op de hoogte gebracht van de diverse bieren en dranken welke wij schenken en u kunt alvast kijken wat wij de inwendige mens allemaal kunnen aanbieden! Bij ons in Deurningen kunt u heerlijk eten en drinken in cafésferen voor een betaalbare prijs.

Ook doen wij aan catering! Wij verzorgen graag uw feestjes bij uw thuis. Of heeft u misschien een buffetje nodig? Kijkt u eens wat wij u kunnen aanbieden. Ook voor een “gewone” verjaardag kunnen wij u helpen. Heeft u geen zin om hapjes te maken? Dan doen wij dat toch voor u! Bij Pelle’s bent u altijd aan het goede adres!

Kijkt u snel verder

De weekhap van deze week!

Pelle's neemt afscheid van zijn daghappen en weekendtoppers. Maar niet getreurd! Vanaf heden hebben we onze doordeweekse hap. Een gezonde, gevarieerde en verrassende maaltijd, elke maandag t/m donderdag te verkrijgen tussen 16:00 en 18:00 uur.

Wat moet u weten van de doordeweekse hap?
U kunt deze niet reserveren.
Tussen 16:00 en 18:00 altijd voorradig.
Een gezonde, gevarieerd en verrassende hap
Kosten: €11 euro.
Ook af te halen.

Klik hier voor onze actuele weekhap!

U kunt ons bereiken op 074 85 116 62.
Wij informeren u graag over de weekhap van deze week

Over "Pelle's"

Pelle’s eten & drinken is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon:  074 85 116 62 
E-mail:      info@pelles.nl 


Openingstijden:
Maandag:                        10.00 t/m 00.00 uur
Dinsdag & woensdag:   10.00 t/m 23.00 uur
Donderdag:                     10.00 t/m 00.00 uur
Vrijdag & zaterdag:        10.00 t/m 01.30 uur
Zondag:                            10.00 t/m 00.00 uur

online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2020 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken