Binnentuin

Previous Next

Binnentuin

De Pelle's Binnentuin is een verlengstuk van de Pelle's Eetkamer. Een gezellige tuin waar u bij aangename temperaturen heerlijk buiten kunt dineren. Lekker lang tafelen tijdens een zwoele zomeravond of op zoek naar een plek voor een informele barbecue? Twijfel niet en reserveer uw tafel in de Pelle's Binnentuin. Zo bent u verzekerd van een plekje buiten maar geniet u van de beschutting tegen wind en kou. De Pelle's binnentuin leent zich uitstekend voor groepen tot 40 personen. Wij bieden ook diverse barbecue-arrangementen aan, zodat u zelf kunt kiezen wat het beste bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor onze contactgegevens of ons contactformulier.

De daghap van vandaag!

Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,9,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €12,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij.  Onze daghap is dagelijks verkrijgbaar van 16:00 tot 18:00 uur. Na 18:00 uur kunt u geen daghappen meer bestellen. 

Kilk hier voor onze actuele daghap!

Bel ons via +31 (0)74-8511662 en wij informeren u graag over de Daghap van vandaag!

Over "Pelle's"

*Pelle’s eten & drinken* is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Openingstijden.... klik hier!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon: +31 (0)74-8511662
E-mail: info@pelles.nl 


online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2018 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken