Nieuws / Acties / Events

't Toneelmenu is weer terug,..

Ook dit jaar zijn we weer 't theatercafé! Onze Pelle's Zaal wordt omgetoverd tot een heus theater! U kunt nu ook een compleet avondje uit reserveren. Maak gebruik van onze combi ticket; 2 gangen keuzediner en een toeganskaartje: €25 euro

Afbeelding toneel

Wij zijn op dit moment, onder leiding van onze nieuwe regisseur Joke Cedee, intensief bezig met de repetities voor het stuk “Extra hulp op de eerste hulp”, geschreven door Henk Roede.
De voorstellingen zullen weer plaatsvinden bij Theatercafé Pelle’s, zoals u dat de laatste jaren van ons gewend bent.

De daghap van vandaag!

Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,8,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €11,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij. 

Kilk hier voor onze actuele daghap!

Bel ons via +31 (0)74-8511662 en wij informeren u graag over de Daghap van vandaag!

Over "Pelle's"

*Pelle’s eten & drinken* is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Openingstijden.... klik hier!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon: +31 (0)74-8511662
E-mail: info@pelles.nl 


online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2018 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken