Nieuws / Acties / Events

Pelle's in Deurningen maakt verwachting waar en stijgt fors op Café top 100

Pelle's eten&drinken in Deurningen heeft dit jaar plaats 17 op de café top 100 van Misset Horeca behaald. Daarmee werden ze de winnaar van Overijssel. Vorig jaar eindigde Pelle's nog op de 46ste plek en 2 jaar geleden wonnen ze nog de prijs voor het beste terras van Overijssel.


De Misset Horeca Café Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke deskundige jury tot stand komt. De mystery visit is een onaangekondigd en anoniem bezoek. Het café wordt beoordeeld door het oog van de consument. Scoort een bedrijf gedurende dit 1ste bezoek hoog genoeg, dan behoor je tot de 125 best scorende cafés. Vanaf dat moment kan het bedrijf een bezoek verwachten van de vakjury. Het vakjury bezoek is een onaangekondigd bezoek. Het café wordt beoordeeld door een onafhankelijke en deskundige jury.
De jury zegt over Pelle's het volgende: " Binnen treffen we zowel hoge als lage tafels aan. Bij de bar zien we krukken met leren bekleding. Dit is een fijn café waar je ook nog lekker aan de bar kunt zitten en de barkeeper niet alleen in de zaak loopt. Er wordt tijd genomen voor een praatje en verteld over de zaak. Ook deze ondernemers ervaren dat ze het met alleen natte horeca niet gaan winnen, dus richt Pelle’s zich ook op het uitbreiden van de eetfunctie. Dat gaat goed; de zaak is zelfs op meer dagen eerder open om de lunch een boost te geven. Het ziet er allemaal zeer goed verzorgd uit. Er is leiding aanwezig en dat merk je. Het loopt allemaal gesmeerd "

De daghap van vandaag!

Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,8,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €11,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij. 

Kilk hier voor onze actuele daghap!

Bel ons via +31 (0)74-8511662 en wij informeren u graag over de Daghap van vandaag!

Over "Pelle's"

*Pelle’s eten & drinken* is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Openingstijden.... klik hier!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon: +31 (0)74-8511662
E-mail: info@pelles.nl 


online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2018 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken