Nieuws / Acties / Events

Pelle’s Paasbrunch!

De Paasbrunch 10.00u – 14.00u!

Willen jullie de Paasdagen gezellig met de familie vieren, dan is de Paasbrunch bij Pelle’s het feestelijke en smaakvolle begin van de dag!

Zo bereiden wij voor u een heerlijke broodtafel met de keuze uit allerlei soorten ambachtelijk- en Pelle’s eigen (ST)OER brood met diverse soorten hartelijk beleg, vers fruit en zoet beleg.

Verder zijn er ook warme gerechten, zoals ambachtelijk kroketten, roerei met spekjes en knakworstjes voor de kleintjes onder ons.

Voor de (kleine) zoetekauwen is er een zoete hoek met diverse zoeten lekkernijen en taartjes.

Dit alles wordt in buffetvorm geserveerd.

Daarnaast is er gedurende de hele brunch koffie en thee naar wens te bestellen en beginnen we de brunch met een glas verse jus d’orange en een gekookt paasei.

Voor de kleintjes:

Willen jullie brunchen met jonge kinderen?

Speciaal voor de jongste gasten is er Pelle’s eigen Paashaas aanwezig, waarbij de kids hun eigen mini pizza kunnen maken en eieren kunnen beschilderen

Wie zal dit jaar de Paashaas het beste helpen met eieren zoeken?

De Paasbrunch gaat alleen op reservering en is geschikt voor jong én oud.

Prijs per volwassen persoon €24.50

Kids tot 3jaar eten gratis mee

En voor kids t/m  12jaar rekenen we de helft ;)

Elke dinsdag is het Bier&Burger dag bij Pelle's Eten & Drinken! We verrassen je met een smakelijke burger (incl. aardappelgarnituur & rauwkost) en combineren dit met een prachtig speciaalbiertje! 

LCD scherm 2

Maak kennis met BAPA'S
Heerlijke tapasgerechten geserveerd met zorgvuldig geselecteerde bieren.

Bapa's staat voor speciaalbier & tapas. Een verrassende variant van de Spaanse tapas. Pelle's Eten & Drinken weet het biercafé te combineren met een fijne keuken. Met deze Bapa's gaan we een stapje verder. In deze editie staan de prachtige bieren van de van Honsebrouck brouwerij centraal en hebben we fijne bier-spijs combinaties weten te maken met 3 Kasteelbieren.

* Alleen op reservering * Allergieën en dieetwensen graag vooraf doorgeven * Niet beschikbaar in de maanden juli & augustus

BAPAS kasteelbier etc

Bent u op zoek naar een leuke én originele attentie? Geef de statiegeldfles van Pelle’s als cadeau!
De Pelle's statiegeldfles is te vergelijken met een cadeaubon. De statiegeldflessen zijn in diverse bedragen te verkrijgen aan de bar.

 

In april zullen de Plaankspölers Deurningen weer hun jaarlijkse toneelavonden bij ons verzorgen.

Het stuk heet: “Villa Adelina” 

Drie vriendinnen willen na een turbulent leven in Twente opnieuw beginnen in Spanje. Ze kopen een oude villa en hopen een toekomst op te bouwen in het Spaanse land. De gasten komen, maar dan beginnen de problemen pas.

Op maandag 1 april is de try out voor kinderen om 18.30 uur.
Woensdag 3 april vindt om 14.30 uur de première plaats voor de ouderen. 

Vervolgens wordt de voorstelling op woensdag 3 april, donderdag 4 april, vrijdag 5 april en zaterdag 6 april om 20.00 uur gespeeld in ons theatercafé. De zaal is een uur voor aanvang geopend. 

Theatermenu

Op alle toneelavonden serveren wij een theatermenu.  Dan komt u direct in de stemming en weet u zeker dat u op tijd bent.  Het menu kost € 27,50 inclusief de entree voor de voorstelling. Dit kan alleen op reservering. 

De daghap van vandaag!

Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,9,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €12,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij.  Onze daghap is dagelijks verkrijgbaar van 16.00 tot 18.00 uur. Na 18.00 uur kunt u geen daghap meer bestellen. 

Kilk hier voor onze actuele daghap!

U kunt ons bereiken op 074 85 116 62.
Wij informeren u graag over de daghap van vandaag!

Over "Pelle's"

Pelle’s eten & drinken is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon:  074 85 116 62 
E-mail:      info@pelles.nl 


Openingstijden:
Maandag:                        16.00 t/m 00.00 uur
Dinsdag & woensdag:   16.00 t/m 23.00 uur
Donderdag:                     16.00 t/m 00.00 uur
Vrijdag & zaterdag:        11.00 t/m 01.30 uur
Zondag:                            11.00 t/m 00.00 uur

online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2018 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken