Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten

Bij Pelle’s Café is van alles te doen. Ook voor groepen is het heerlijk genieten. Er zijn diverse groepsactiviteiten welke geboekt kunnen worden. Pelle’s eten&drinken werkt nauw samen met Mobiele outdooractiviteiten

GEZELLIG BINNEN:

High Beer – Gezellig met een groepje bierliefhebbers genieten van 5 speciaal voor u geselecteerde bieren. Gedurende deze `biersessie`wordt u verwend met verschillende hapjes!

High Tea – Gezellig met een groepje vriendinnen genieten van diverse soorten thee en een heleboel lekkers! Sandwiches, cake, brownies, gebak, petitfour, wraps en nog veel meer!

Bierproeverijen – Maak kennis met bier! Samen met uw vrienden proeft u diverse bieren d.m.v. proefglaasjes. Na afloop kunt u genieten van uw lekkerste biertje! Ook aan de inwendige mens zal worden gedacht!

Een gezellige variant is de Tafelproeverij - U proeft 3 rondes met elk 3 bieren van een vergelijkbaar biertype. 

Biertapcursus – Ooit willen biertappen? Dan is dit uw kans! Doe samen met vrienden mee aan deze cursus biertappen! Jullie worden begeleid en na afloop d.m.v. een wedstrijd beoordeelt door een vakkundige jury!

Pelle´s Pubquiz – Naast Pelle’s Cafe waant men zich in de Pelle´s Zaal in een echte pub. En wat is nu een echte pub zonder pubquiz? Een gezellige avond met vrienden, familie en of collega’s! Combineer dit met 1 van onze arrangementen en je hebt een bijzondere gezellige avond!

 

LEKKER ACTIEF

Robin Hood Arrangement –Minimaal aantal: 15 personen – Een spannend schietarrangement bestaande uit handboog schieten, kruisboog schieten en blaaspijp schieten. Ben jij een echte Robin Hood en schiet jij de meeste punten? Na eerst even te hebben geoefend barst de strijd los in deze wedstrijd. Gegarandeerd plezier voor jong en oud. Dit schietarrangement vindt plaats op het grasveld van Pelle´s!

Kickbike –Minimaal aantal: 10 personen -Maak een leuke steptocht door de mooie omgeving van Deurningen. Start en eindpunt is vanzelfsprekend bij Pelle´s! De kickbike is een step met een groot voorwiel. Geschikt voor jong en oud. Met deze snelle steps kunnen gemakkelijk hoge snelheden worden gehaald. De steptocht is ongeveer 8 km lang.

Smokkeltocht – Minimaal aantal: 20 personen -Er komt een grote drugsbaron bij Pelle´s binnen. Hij heeft hulp nodig. Een deel van de groep is bereidt hem te helpen. Zij gaan er alles aan doen om de drugs ongezien Deurningen in te smokkelen. Echter, er zijn ook mensen die tegen drugssmokkel zijn. De douane doet er alles aan om de drugs te onderscheppen. Of zijn ze ook af te kopen? Wie wint het spel, de dealers of de douane? Maar pas op, niet iedereen is wie hij/zij lijkt te zijn.

Gps- Tocht –Minimaal aantal: 15 personen -Bij aanvang van de GPS tocht maken van teams van 5-7 personen. Samen met je team ga je met behulp van een GPS op zoek naar waypoints. Deze waypoints geven je aanwijzingen die je nodig hebt voor het openen van de schat. Geschikt voor alle leeftijden. Start en eindpunt is Pelles. De waypoints zijn verstopt door heel Deurningen.

Wie is de Mol- Minimaal aantal: 15 personen -Altijd al eens zelf Wie is de Mol willen spelen? Dat kan bij Pelles. Je gaat als groep op pad om zoveel mogelijk geld te verdienen met opdrachten. MAAR: Er zit een mol in het team. Deze persoon probeert ongezien opdrachten te laten mislukken, zodat er geen geld in de pot komt. Geef je ogen goed de kost en let op alles wat er verdacht uitziet. Lukt het jou de mol te ontmaskeren en hiermee de pot te winnen?

Speurtocht en droppings – Minimaal aantal: 20 personen -Bij de speurtocht ga je op zoek met allerlei route vormen (kaart, kompas, etc.) en aanwijzingen op pad om de route te vinden. Onderweg kom je verschillende hilarische opdrachten tegen, en een lekkere snaps.

Bij de dropping wordt je ergens in de wijde omgeving van Deurningen gedropt om daarna helemaal zelf de weg terug te vinden. Lukt het jou team op tijd terug te zijn bij Pelles?

GPS Moordspel – Minimaal aantal: 15 personen – De politie van Deurningen zit met een moordzaak. Zelf zijn ze radeloos en de recherche klopt ten einde raad bij Café Pelles aan om daar hulp te krijgen. De deelnemers vormen verschillende rechercheteams en gaan op zoek naar de moordenaar en het moordwapen. Ondervragen, getuigen horen, al deze informatie kan je helpen voor het vinden van de dader. Welk team weet als eerst de dader te ontmaskeren?

Highland games –Minimaal aantal: 20 personen-Voor een echt uitdagende sport en spel middag kunt u kiezen voor de Highland games. Deze vinden plaatsen naast Pelles op het dorpsplein. Gehuld in schotse rok gaat u in verschillende kleine teams de strijd met elkaar aan. Onderdelen als boomstam werpen, spijker meppen en nog veer meer meten het sterkste, slimste en meest behendigste team.

Ik hou van holland. –Minimaal aantal: 25 personen -Ik hou van holland bij Pelles. Ik hou van holland zorgt altijd voor de nodige hilariteit en spelplezier. Test je kennis over Nederland en de Nederlandse cultuur. Tijdens dit spel verschijnt iedereen in oer-Hollandse kleding. Verdeeld in verschillende teams gaan ze de strijd met elkaar aan met onderdelen als zing maar door, raad de BN’er en nog veel meer.

 

De daghap van vandaag!

Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,8,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €11,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij. 

Kilk hier voor onze actuele daghap!

Bel ons via +31 (0)74-8511662 en wij informeren u graag over de Daghap van vandaag!

Over "Pelle's"

*Pelle’s eten & drinken* is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Openingstijden.... klik hier!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon: +31 (0)74-8511662
E-mail: info@pelles.nl 


online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2017 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken