Geschiedenis

Geschiedenis

In de kom van Deurningen lag op de weg naar Hengelo een oude herberg met paardenstalling. De oude pleisterplaats was zeer bekend bij voerleden en marskramers. Op hun tochten langs barre wegen wisten zij de weg te vinden naar de gelagkamer, waar de herbergier reeds klaar stond met de gebrande wateren. Pelle’s eten & drinken opende haar deuren in haar huidige vorm voor het eerst in april 2002 en heeft zich sindsdien verder ontwikkeld en verbeterd. Pelle's eten&drinken is een multifunctioneel horecabedrijf, waarvan een prachtig eet&biercafé het hart van de zaak is. Naast lekker eten&drinken organiseert u bij Pelle's een feest op maat in de Pelle's Zaal, dineert u lekker informeel in de Pelle's Eetkamer of haalt u een frietje voor thuis bij de Pelle's cafetaria. Daarnaast kunt u altijd nog gebruik maken van Pelle's Catering voor al uw hapjes en buffetten. Welkom op onze website! Kijk snel wat Pelle's voor u te bieden heeft! Tot snel!

De daghap van vandaag!

Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,9,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €12,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij.  Onze daghap is dagelijks verkrijgbaar van 16:00 tot 18:00 uur. Na 18:00 uur kunt u geen daghappen meer bestellen. 

Kilk hier voor onze actuele daghap!

Bel ons via +31 (0)74-8511662 en wij informeren u graag over de Daghap van vandaag!

Over "Pelle's"

*Pelle’s eten & drinken* is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Openingstijden.... klik hier!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon: +31 (0)74-8511662
E-mail: info@pelles.nl 


online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2018 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken